- Du å jag Alfred

Alla inlägg den 23 september 2011

Av duochjagalfred - 23 september 2011 22:15

Mycket på jobbet idag igen *jippi*

Hade tillslut bara en maträtt kvar + ost & skinkmacka och räkmacka på menyn = bra dag men mindra kul kväll. Hade så mycket igår att jag inte hann göra beställning från svensk cater vilket innebär att jag nu får hem varor tidigast på tisdag och vilket i sin tur innebär att om jag skulle ha något att erbjuda på menyn lördag och måndag måste jag göra det själv. Hade bjudit hem P på middag eftersom han varit hängig och haft mycket att tänka på på sistonde.

Efter middagen badade jag Alfred och nattade honom och sen ställde jag mig och bakade foccaciabröd så jag i alla fall skulle ha den populära klämmackan med parmaskinka och mozzarella att erbjuda på menyn i morgon.

Resultatet blev bra men hade jag fått välja hade jag såklart hellre legat på soffan med Alfred i famnen och laddat för morgondagens uppstigning kl 7 men men,

vad är en bal på slottet??   

 

Garnerna har kommit så nu måste jag verkligen hitta en hylla att ha dom på. Fick en temporär plats så länge men tills onsdagens stickcafè vore det ju kul att ha någon typ av ordning...

I förrgårkväll bakade jag sega muffins tills stickcafeèt som jag ska toppa med vispgrädde och jordgubbar och bjuda på. Mycket anmälningar så det känns jättekul!

I går hoppade Freddan in och tog min stängning så jag fick gå till massören och lösa upp alla knutar mellan skulderbladen. Gjorde satan-i-gatan-ont kan jag meddela.

Efter det åkte jag vidare till kusin vitamin och klippte mig och gjorde ljusa slingor i håret. Känns bra fast det är ovant.

Alfred har börjat hålla nappflaskan själv. Stora killen!

(anledningen till varför han alltid ser så förskräckt ut på alla bilder är att han blir så brydd på kamerablixten)

 


Ovido - Quiz & Flashcards